De organisatie Network Business Events is druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe editie van het Business Event gemeente Wageningen. Maandag  9 april wordt bekend wie de opvolgers worden van Berend Tillema van Agroflux (Categorie Jonge Helden), Marc Arts van Greenfood50 B.V.  (Categorie Rabo Starter van het Jaar), Tom de Bont en Rozemarijn Nieuwland van het Heerenstraat Theater (Categorie Horeca & Detailhandel) en Edwin en Frans van de Van Rennes  Groep (Categorie MKB & Grootzakelijk)

Op 11 januari wordt het juryboek, met daarin de motivatieformulier van de voorgedragen kandidaten, overdragen aan de Jury. Enkele weken daarna gaat de jury, onder voorzitterschap van Sjirk Bijma, bekend maken wie de genomineerden van het Business Event gemeente Wageningen 2018 zijn.

Op 8 maart gaan de genomineerde ondernemers en bedrijven elkaar, de commissieleden en de Businesspartners tijdens de intakebijeenkomst  bij Official Partner Schuurman & De Leeuw via een tweeminuten-pitch vertellen waarom zij onderscheidend zijn en de titel ‘ Onderneming van het Jaar’ verdienen.

Vanaf 1 februari kunnen kaarten  worden gereserveerd voor het bijwonen van het netwerkevent van het jaar. Meer info? Check www.facebook.com/businesseventwageningen of www.businesseventwageningen.nl.

Share This