Het Wagenings Ondernemers Contact (WOC) is dé vereniging voor alle Wageningse ondernemers. Het WOC is een actieve vereniging met ruim 200 leden, die de belangen van alle ondernemers in Wageningen behartigt. Elke maand organiseren we het drukbezochte Wagenings Ondernemers Café, en bijna elk jaar de Wageningse Ondernemersprijs. Het bestuur van het WOC bestaat uit vertegenwoordigers van Wageningse ondernemingen, die ondersteund worden door een aantal medewerkers.

Op korte termijn zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid kennisintensief die namens de kennisintensieve bedrijven in Wageningen zitting neemt in het WOC-bestuur.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
– Contacten onderhouden met kennisintensieve bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen in Wageningen.
– Bijwonen bestuursvergadering (1 x per maand) en Algemene Ledenvergadering (2 x per jaar).
– Het mede initiëren en bijwonen van ons maandelijkse Wagenings Ondernemers Café op de eerste woensdag van de maand.  
– Overleggen met de gemeente en stakeholders van de Campus en het Business en Science Park (BSPW).
– Initiëren van bijeenkomsten van de W12, de twaalf grootste werkgevers van Wageningen.
– Bijwonen van relevante bijeenkomsten in regionaal (Food Valley) verband.

Profiel
We zoeken een kandidaat (m/v) die bij voorkeur werkzaam is bij een kennisintensief bedrijf in Wageningen. We verwachten een stevige persoonlijkheid die gemakkelijk contacten legt met collega-ondernemers, overheden en andere stakeholders. De werkgever moet lid zijn (of worden) van het Wagenings Ondernemers Contact.

We bieden een actief en enthousiast bestuursteam met een goede sfeer. Het betreft een vrijwillige en onbezoldigde functie, die – na instemming van de Algemene Ledenvergadering – in principe wordt aangegaan voor een periode van drie jaar.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met het huidige bestuurslid kennisintensief, Piet-Hein van Spanje, tel. 06-22919844.

Je reactie ontvangen we graag via secretariaat@wocweb.nl. In je reactie lezen we graag waarom jij geschikt bent als bestuurslid kennisintensief bij het WOC.

Share This