Op korte termijn zijn wij op zoek naar een nieuwe ambtelijk secretaris (m/v) die deze functie op een eigentijdse manier invult. De ambtelijk secretaris is het centrale aanspreekpunt van het WOC en is in staat om de bestuursleden op een enthousiaste en professionele manier te ondersteunen.

Het Wagenings Ondernemers Contact (WOC) is de ondernemersvereniging voor Wageningen. Het WOC is een actieve vereniging met circa 160 leden, maar wij behartigen de belangen van alle ondernemers in Wageningen. Wij organiseren verschillende bijeenkomsten, zoals de WOC-borrel, de jaarlijkse haringparty, het politiek café en regelmatig vinden er bedrijfsbezoeken plaats. Het bestuur van het WOC bestaat uit Wageningse ondernemers, die ondersteund worden door een aantal medewerkers op het gebied van evenementen en communicatie.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
Voorbereiden en notuleren van de volgende vergaderingen:
– bestuursvergadering, 1 x per maand.
– Algemene Ledenvergaderingen, 2 x per jaar (voorjaar en najaar).
– Bijwonen van de WOC-borrel.
– Beheer van de secretariaatsmailbox en het uitvoeren van acties die daaruit komen.
– Afhandelen en versturen correspondentie (veelal via e-mail, af en toe per post).
– Contact houden met de medewerker communicatie om onderwerpen voor de nieuwsbrief te bespreken.
– In samenwerking met de penningmeester bijhouden van de ledenadministratie.
– Bijdragen aan teksten voor openbare publicaties voor o.a. de website.
– Contacten onderhouden met gemeente, bedrijven en ondernemers in de regio.
– Plannen van afspraken voor de bestuursleden.

Profiel
Wij zoeken een kandidaat, bij voorkeur uit Wageningen, die op korte termijn (uiterlijk 1 juni 2023) de functie van onze huidige ambtelijk secretaris kan overnemen. Van de kandidaat verwachten wij een stevige persoonlijkheid en een zelfstandige en accurate werkwijze. Daarnaast is uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ruime ervaring als secretaresse/secretaris of office manager gewenst.

Aanbod
– De functie wordt verricht als zelfstandige. Het WOC kent geen dienstverband.
– De vergoeding bedraagt € 600,– per maand exclusief BTW (8 – 10 uur per maand).
– Flexibele werktijden (behalve de vergaderingen die bijgewoond worden).

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met de huidige ambtelijk secretaris Ria Meurs-Mugge, tel. 0613 –  429 338, of met voorzitter Sjirk Bijma, tel. 0653 – 928 545.

Je reactie ontvangen we graag via secretariaat@wocweb.nl. In je reactie lezen we graag waarom jij de geschikte persoon bent om de bestuursleden van het WOC te ondersteunen.

Share This