Het Wagenings Ondernemers Contact (WOC) is de ondernemersvereniging voor Wageningen. Het WOC is een actieve vereniging met circa 190 leden, maar wij behartigen de belangen van alle ondernemers in Wageningen. Wij organiseren verder netwerkbijeenkomsten, zoals het maandelijkse Wagenings Ondernemerscafé en de jaarlijkse Wageningse Ondernemersprijs. Het bestuur van het WOC bestaat uit Wageningse ondernemers, die ondersteund worden door een aantal medewerkers.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een nieuwe ambtelijk secretaris (M/V) die deze functie op een eigentijdse manier invult. De ambtelijk secretaris is het centrale aanspreekpunt van het WOC en is in staat om de bestuursleden op een enthousiaste en professionele manier te ondersteunen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
Voorbereiden en notuleren van de volgende vergaderingen:
– Bestuursvergadering, 1 x per maand;
– Algemene Ledenvergaderingen, 2 x per jaar;
– Bijwonen van ons Wagenings Ondernemerscafé (1x per maand);
– Beheer van de secretariaatsmailbox;
– Afhandelen en versturen correspondentie (via e-mail en post);
– Contact houden met de organisatie van het ondernemerscafé en ondernemersprijs;
– Contact houden met onze medewerker communicatie;
– In samenwerking met de penningmeester bijhouden van de ledenadministratie;
– Bijdragen aan teksten voor openbare publicaties, waaronder de website;
– Plannen van afspraken voor de bestuursleden.

Profiel
Wij zoeken een kandidaat, bij voorkeur uit Wageningen, die op korte termijn (uiterlijk 1 maart 2019) de functie van onze huidige ambtelijk secretaris kan overnemen. Van de kandidaat verwachten wij dat zij/hij een stevige persoonlijkheid heeft en geheel zelfstandig en accuraat kan werken. Daarnaast vragen we een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ervaring als secretaresse/secretaris of office manager.

Aanbieding
– De functie wordt verricht als zelfstandige, het WOC kent geen dienstverband.
– De vergoeding bedraagt € 500 per maand exclusief BTW (8-10 uur per maand).
– Volledig flexibele werktijden (behalve de vergaderingen die bijgewoond worden).

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met de huidige ambtelijk secretaris Ria Meurs-Mugge, tel. 06-13429338, of met bestuurslid Piet-Hein van Spanje, tel. 06-22919844.

Je reactie ontvangen we graag via secretariaat@wocweb.nl. In je reactie lezen we graag waarom jij de geschikte persoon bent om de bestuursleden van het WOC te ondersteunen.

Share This