Beste leden van het WOC,

Toen mij begin dit jaar werd gevraagd of ik interesse had de functie van Annemarie Barbier als ambtelijk secretaris over te nemen, heb ik niet lang na hoeven denken. Ik heb eerder voor het WOC gewerkt en na een avond ‘sfeer proeven’ bij de bestuursvergadering voelde het alsof ik niet was weggeweest. Begin deze maand ben ik gestart.

Naast mijn werk voor het WOC werk ik parttime bij WUR en knap ik oude meubels op. Met het opknappen van oude meubels probeer ik mensen enthousiast te maken voor hergebruik van oude spullen. Daarnaast is creatief bezig zijn een fijne manier om je hoofd leeg te maken. Een win-win situatie dus 😉 Als het mooi weer is, stap ik op mijn racefiets. Ik ben hier vorig jaar mee begonnen, dus er is nog veel te leren.

Met de ondersteuning van het WOC hoop ik opnieuw een bijdrage te leveren aan ondernemend Wageningen. Voor vragen, ondernemersideeën of andere zaken ben ik bereikbaar via secretariaat@wocweb.nl.

Hopelijk zien we elkaar snel weer!

Hartelijke groeten,
Ria Meurs-Mugge

Share This