Wat kan Wageningen University & Research eigenlijk voor mijn bedrijf betekenen? Wat zijn de mogelijkheden om samen met studenten of wetenschappers concrete vraagstukken op te pakken? Laat je op donderdagmiddag 4 april inspireren door ondernemers die je zijn voorgegaan en onderzoekers die je meenemen naar de kansen voor jouw onderneming.

VNO-NCW Midden, Federatie Ondernemerskringen Valleiregio en de WUR hebben de handen ineengeslagen om je te inspireren over het circulair ondernemerschap en de kansen voor samenwerking met de WUR. De WUR is er immers ook voor het MKB! Ze hebben een gevarieerd programma met sprekers die zelf met de ‘poten in de klei’ hebben gestaan. Regionale bedrijven, zoals Bouw logistics en Bruil Groep, vertellen hoe zij innovatie binnen hun bedrijf hebben aangepakt. Onderzoekers van de WUR inspireren met concrete voorbeelden zoals het tegengaan van voedselverspilling. Tot slot zal het onderwijsloket je meenemen in de mogelijkheden om studenten van de WUR te betrekken bij het oplossen van jouw uitdagingen.

Er zijn twee workshoprondes. Kijk hier voor de workshops. Na afloop kun je netwerken met collega-ondernemers, onder het genot van een hapje en een drankje. Klik hier voor het programma en aanmelden.

 

Share This