Wageningen heeft sinds vandaag zijn eigen lokale cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Met dit originele cadeau kun je iedereen blij maken. Ook voor bedrijven is het een passend idee om een Proef Wageningen cadeaubon te schenken in het kerstpakket.

Een broodje eten, een filmpje pakken, nieuwe schoenen, een hippe jas, taart bij de koffie, een avond naar het theater, een mooie bos bloemen, een fris kapsel. Het kan allemaal met de Proef Wageningen cadeaubon. De cadeaubon kan namelijk verzilverd worden bij tientallen winkels, bedrijven en horecazaken in Wageningen.
De cadeaubon is een initiatief van de Stichting Ondernemersfonds Wageningen in samenwerking met de gemeente Wageningen. De bedoeling is om de lokale economie te ondersteunen. Centrummanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink zijn tevreden dat de bon vlak voor de feestmaand gepresenteerd wordt. “Met medewerking van veel partijen is dit gelukt. Ook een groot woord van dank aan onze collega’s in Veenendaal. Daar is de lokale cadeaubon al een paar jaar een groot succes. Wij mochten van hun expertise gebruik maken om hem ook in onze stad te introduceren. Er zijn al tientallen Wageningse bedrijven die meedoen. Maar we verwelkomen graag alle bedrijven in Wageningen, zeker ook die buiten het centrum, om acceptant te worden van deze lokale bon. Voor meer info of aanmelden kunnen ze mailen naar info@wageningencentrum.nl.”

Ilonne Bongers en Robert Frijlink hebben de eerste Proef Wageningen cadeaubon symbolisch overhandigd aan Dennis Gudden, wethouder economie en binnenstad. Die nam de eerste cadeaubon met veel plezier in ontvangst. “Dit is een prachtig initiatief. Met de cadeaubon maak je niet alleen iemand blij, je stimuleert ook de economie in de stad. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat onze historische stad op allerlei fronten bruisend blijft. Wie nog een cadeau zoekt voor Sint of Kerst kan hiermee iets leuks geven. Ook voor bedrijven is het een passend idee om een Proef Wageningen cadeaubon te schenken in het kerstpakket. Als gemeente gaan wij dat in ieder geval doen voor onze medewerkers.”

De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,-. De cadeaubon zit in een mooie geschenkverpakking. De cadeaubon kan verzilverd worden bij tientallen bedrijven die herkenbaar zijn aan de sticker ‘HIER TE BESTEDEN’. De Proef Wageningen cadeaubon is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de klantenservice van HEMA Wageningen, Hoogstraat 59 en bij het Heerenstraat Theater, Molenstraat 1b. Bestellen kan ook via info@wageningencentrum.nl.

Kijk voor meer informatie en de lijst van acceptanten op www.proefwageningen.nl/cadeaubon.

Share This