Bent u ondernemer? Heeft een vraag voor wethouder Maud Hulshof? Of wilt u een keer met haar bijpraten? De wethouder wil graag in gesprek gaan. Dit kan tijdens het nieuwe wekelijkse ondernemersspreekuur op de woensdag. Maud Hulshof hoort graag van u hoe het met u gaat, wat uw plannen zijn en waar u tegenaan loopt. Mogelijk zijn er andere ondernemers die vergelijkbare plannen of ervaringen hebben. De gemeente wil weten er leeft bij de ondernemers.

Ook gaan ze samen met een ondernemersafvaardiging van WOC, SOW en horeca aan de slag met een actieprogramma binnenstad met daarin concrete acties die (op korte termijn) leiden tot een verbetering van de binnenstad. De wethouder wil toetsen of dit overeenkomt met waar de behoeften van de ondernemers liggen.

Hoe werkt het? Elke woensdag is er een ondernemersspreekuur. U kunt via het bestuurssecretariaat een afspraak maken, tel. (0317) 492 503 of bestuurssecretariaat@wageningen.nl. Onder vermelding van ondernemersspreekuur Maud Hulshof. Het gesprek vindt digitaal plaats en u krijgt van tevoren een link toegestuurd.

Share This