Op 1 december is de Ondernemersdesk Regio Foodvalley gestart. Het is dé plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen over groei, personeel, ruimte en financiering. De Ondernemersdesk beantwoordt vragen van ondernemers, legt verbanden tussen ondernemers, overheden en andere organisaties, en zorgt ervoor dat de belangen van ondernemers centraal staan in de regio.

Ondernemers zitten vaak met vragen en weten niet goed waar ze moeten zijn om die beantwoord te krijgen. De Ondernemersdesk staat klaar om ondernemers uit de regio te helpen, legt verbindingen met relevante partijen en zorgt ervoor dat ondernemers in Foodvalley optimaal zijn aangesloten op regionaal en provinciaal beleid Of het nu gaat om contact met andere ondernemers, ruimte om te groeien, vragen over voldoende personeel, (bij)scholing, of mogelijkheden voor financiering of subsidie, de desk zet de ondernemer op het juiste spoor.

Regio Foodvalley is een economisch sterke regio, waarin ondernemers, overheid, onderwijs en andere organisaties al jaren samenwerken aan duurzame groei. De Ondernemersdesk verbindt partijen die elkaar kunnen helpen bij nieuwe initiatieven, innovatie, netwerkvorming en uitvoering. Zo wordt de economische kracht van de regio versterkt en draagt de desk bij aan duurzame groei van de regio.

De Ondernemersdesk Regio Foodvalley is opgericht door en voor ondernemers. De drijvende krachten achter de desk zijn VNO-NCW Veluwevallei, FOV Regio Foodvalley, de lokale ondernemersverenigingen in de acht regiogemeenten, en Regio Foodvalley. Zij streven samen naar een duurzame groei en het versterken van de brede welvaart in de regio. De Ondernemersdesk Regio Foodvalley is te bereiken via https://www.regiofoodvalley.nl/ondernemersdesk.

Share This