Het Wagenings Ondernemers Café staat woensdag 7 maart in het teken van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekkers en vertegenwoordigers van de negen deelnemende partijen gaan de vraag beantwoorden: ‘Wat doet úw partij voor ondernemend Wageningen?’

Het Wagenings Ondernemers Contact (WOC) houdt het ondernemerscafé elke eerste woensdag van de maand in Café Onder de Linden aan de Haagsteeg. Ondernemers, bestuurders, politici en overige belangstellenden ontmoeten elkaar daar in een laagdrempelige en informele setting. Regelmatig betreden sponsoren en overige aanwezigen de inmiddels beroemde zeepkist om de aandacht te vragen voor hun bedrijf of project.

Nu de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur staan, is het WOC-bestuur benieuwd wat de diverse politieke partijen voor ondernemend Wageningen van plan zijn. Daarom nodigden zij de partijen uit om de zeepkist te beklimmen en in maximaal twee minuten antwoord op die vraag te geven. Marc Kiel (VVD), Dennis Gudden (D66), Rien Bor (Stadspartij), Jan Dijkstra (CDA), Moomin Ait-Imchi (SP), Mark Reijerman (Connect Wageningen), Lara de Brito (Groen Links), Yvonne Drissen (PvdA) en Monique Heger (ChristenUnie) namen die uitdaging aan en zijn 7 maart aanwezig. Het is geen debat, maar na afloop van de zeepkistsessies ontstaan ongetwijfeld geanimeerde discussies.

Van 17.30 tot 19.00 uur zijn ondernemers, bestuurders en belangstellenden welkom in Café Onder de Linden aan de Haagsteeg. Graag vooraf aanmelden via borrel@wocweb.nl.

Share This