Wageningen Werkt Duurzaam, het WOC en de gemeente Wageningen organiseren op maandag 13 mei in de kantine op de stadwerf (Nudepark 85) van 17.00 tot 18.30 uur een informatie-bijeenkomst over de warmtetransitie. Hoe kunnen bedrijven op Nudepark, Nude en Industrieweg op termijn van het gas af? Wat voor mogelijkheden voor een duurzame energievoorziening zijn er?

De organisatoren gaan met ondernemers in gesprek over de omschakeling naar een duurzame energievoorziening voor bedrijven. Wat voor stappen zet de gemeente? Wat zijn bedrijven belangrijke randvoorwaarden voor verduurzaming? Aan welke informatie hebben zij in dit kader behoefte? En welke maatregelen nemen zij al? Wageningen Werkt Duurzaam licht toe welke ondersteunings- en financieringsmogelijkheden er zijn voor Wageningse bedrijven en wat de status is van de nieuwe wettelijke informatieplicht voor bedrijven m.b.t. energiebesparing.

Het programma omvat enkele korte pitches met inspirerende voorbeelden van collega’s waaronder Hans Janssen van Wijnveen Aluminiumbouw en Ronald Edel van Albers Alligator.

Meer informatie en aanmelden via www.wageningenduurzaam.nl.

Share This