Woensdagavond 8 januari 2020 zal in onze herinnering beklijven als de leukste, gezelligste en meest sprankelende Wageningse netwerkborrel van het jaar, tot dan toe.

Wij hebben het hier natuurlijk over de WOC Nieuwjaarsborrel. En die wij, dat zijn Manon Franse, Simon Vink en Jet van der Spek, de nieuwste gezichten van het WOC, die u graag uitnodigen om op 8 januari van 19.30 tot 22.00 uur acte de présence te geven in Restaurant Beau van het WICC.

Manon en Simon zijn de nieuwe bestuursleden van het WOC voor de sector horeca en de sector kennisintensief en Jet is de nieuwe eventmanager van het WOC.
Een borreldresscode vinden zij drempelverhogend dus daar doen ze niet aan. Feestmutsers, vetkuivers, jasje-dassers, hoge hakkers en van bommelaars, al onze leden en relaties zijn van harte welkom. Stuur wel even een e-mail naar borrel@wocweb.nl voor 7 januari om uw komst te melden.

Voor een compleet avondje uit serveert Restaurant Beau vooraf vanaf 17.30 uur een naar verwachting zeer smakelijk tweegangen keuzediner voor een speciaal WOC-borrelprijsje van € 24,50. Hiervoor dient u uiterlijk 3 januari 12.00 uur te reserveren via info@wicc.nl, o.v.v. WOC Diner en uw menukeuze..

Het WICC en Restaurant Beau zijn te vinden aan de Lawickse Allee nr. 9,  6701 AN te Wageningen. Indien gewenst of noodzakelijk kunt u er ook  blijven slapen.

Wij verheugen ons op uw komst.

Share This