Sinds kort staan er twee nieuwe ingangszuilen bij de entrees van het Business and Science Park Wageningen (BSPW). Parkmanager Jannet de Jong is zeer enthousiast over de nieuwe borden: “Dankzij deze welkomstborden is nu zichtbaar dat wij onderdeel zijn van Wageningen Campus. Dit is iets waar wij erg trots op zijn.” De Jong werkt in opdracht van de ondernemers, provincie en gemeente aan het versterken van het ondernemersklimaat op het BSPW.

Inmiddels zijn er meer dan twintig ondernemers als partner lid van het parkmanagement die ook een financiële bijdrage leveren. De nieuwe borden zijn geen losse actie, maar onderdeel van een grotere inzet om het BSPW toekomstbestendig en aantrekkelijk te maken. Andere acties zijn bijvoorbeeld gezamenlijke inkoop, het opwekken van duurzame stroom en het onderhoud van de openbare ruimte.

Wethouder Dennis Gudden: “Dit is een heel mooi resultaat van de samenwerking tussen ondernemers, Wageningen University & Research, provincie en gemeente. Het park is van groot belang voor de economische (door)ontwikkeling van onze stad, maar ook de regio.”

Share This