Jet van der Spek heeft het stokje als eventmanager van Marjet van Veelen overgenomen en zal vanaf januari 2020 de borrels en bijeenkomsten voor het WOC gaan organiseren. U treft haar al aan op de uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel, dus hoogste tijd om haar even voor te stellen.

Jet heeft gereageerd op de vacature van eventmanager, omdat zij het leuk vindt om bijeenkomsten te organiseren: “Ik grijp de uitdaging graag aan om voor het WOC de borrels en andere bijeenkomsten te gaan managen. Omdat ik blij word van contact maken en verbinding zoeken, lijkt de rol van gastvrouw mij goed te passen.”

Jet heeft van communiceren haar werk gemaakt. Na de opleiding logopedie te hebben afgerond werkt zij als logopedist in Wageningen. Daar behandelt zij mensen met een hulpvraag op het gebied van stem, spraak, taal, slikken en/of ademhaling. Sinds een aantal jaren heeft zij daarnaast haar eigen bedrijf Speaking2 opgericht waarmee zij trainingen en coaching in presenteren verzorgt voor zowel bedrijven als particulieren. Hierin staan presentatievaardigheden, spanning en presentatieopbouw centraal. Sinds kort is zij ook nog werkzaam als docent op de IVA Businessschool in Driebergen, waar studenten les van haar krijgen in presentatietechniek. Jet is bijzonder enthousiast over het feit dat binnen deze opleidingen het spreken voor groepen gedoceerd wordt. Daarin schiet over het algemeen het onderwijs nog tekort, vindt zij. Kortom, Jet is een bezige bij in zowel de technische als de uitvoerende kant van communiceren.

Naast haar werk heeft zij een gezin waarin zij samen met haar man Renze hun twee puberdochters helpt in hun groei naar zelfstandigheid en volwassen worden. “Een heerlijke uitdaging”, zoals Jet dat zelf noemt.

Jet is geboren en getogen Bennekomse, waardoor zij nog weinig Wageningse ondernemers persoonlijk kent. “Daar ligt de komende tijd dan ook mijn grootste focus. Ik nodig iedereen uit om mij de komende maanden eens aan te schieten voor een kennismakingspraatje. En ik hoop dat iedereen mij wil helpen wegwijs te worden binnen ondernemend Wageningen, zodat ik mijn taak als eventmanager naar ieders tevredenheid kan uitvoeren.”

Share This