Ondernemers die willen besparen hun energierekening en willen profiteren van een duurzaam bedrijfspand zonder te moeten investeren of kosten te maken, zijn welkom op de informatiebijeenkomst op donderdag 7 december om 16:00 bij MARIN, Haagsteeg 2.

De gemeente Wageningen, de Stichting Wageningen Werkt Duurzaam en adviesbureau Econnetic starten een project waarbij zonne-energiesystemen op verschillende daken worden gebundeld tot een grootschalig project. Hierdoor gaan de inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor goedkope projectfinanciering en worden ondernemers volledig ontzorgd. In onder andere Veenendaal is deze aanpak heel succesvol en doen al tientallen bedrijven mee.

Dakeigenaren kunnen ervoor kiezen om het dak beschikbaar te stellen voor het plaatsen van zonnepanelen, zonder dat zij een investering hoeven te doen. Ook kan de ondernemer ervoor kiezen om wel te investeren en daarmee een interessant rendement behalen. In beide gevallen wekt de dakeigenaar duurzame zonnestroom voor eigen gebruik op.

Ga voor meer informatie over dit project naar www.wageningen.zonopbedrijfsdaken.nl. U kunt zich ook via die website opgeven voor de informatiebijeenkomst op donderdag 7 december. Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse? U krijgt een gratis bezoek van een adviseur van ECONNETIC waarin het project u uitvoerig wordt toegelicht. Maak uw interesse kenbaar door een e-mail te sturen naar: info@zonopbedrijfsdaken.nl.

Share This