Wij kijken tevreden terug op de nieuwjaarsreceptie die wij samen met de Stichting Ondernemersfonds Wageningen hielden in de Grote Kerk. Een grote opkomst, de kerk als sfeervolle setting, heerlijke hapjes en uiteraard een toespraak van beide voorzitters.


Onze eigen voorzitter Sjirk Bijma hield op zijn bekende wijze een luchtige intro. Maar daarna had hij ook meerdere serieuze noten. Hij memoreerde dat in 2022 de energieprijzen zijn ontploft en dat de inflatie de pan uit is gerezen. Voor ondernemers stegen daarbij ook nog een de huren en de salarissen van hun personeel. Uiteraard blijft ook de bereikbaarheid van de diverse plekken in de stad een groot punt van zorg. Waar is ruimte voor bedrijven en waar voor wonen, is de komende jaren een belangrijk punt van discussie. Hoe zorgen we daarnaast voor een goede marketing van Wageningen? Lees hier de volledige speech van Sjirk Bijma.

SOW-voorzitter Ruud van Doorn was helaas verhinderd om aanwezig te zijn. Hij sprak de gasten echter toe door middel van een video. Daarin presenteerde hij de digitale Proef Wageningen Cadeaukaart, de opvolger van de papieren cadeaubon. Kijk hier naar de video van Ruud van Doorn.

Share This