Zoekt u een lening om uw bedrijf, instelling of organisatie te verduurzamen? Of staat u aan de basis van een duurzaam energieproject, waarbij energie wordt bespaard of hernieuwbare energiebronnen worden gebruikt? Het Energiefonds Wageningen kan helpen met een gunstige financiering. Voorbeelden zijn investeringen in energiezuinige verlichting, schilisolatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Het Energiefonds Wageningen verstrekt laagdrempelige leningen tussen €5.000 en €75.000. Als voorwaarde geldt, dat de bedrijven minimaal 25% van het investeringsbedrag uit eigen middelen betalen; de lening betreft dus maximaal 75% van de totale investeringssom. Ook verenigingen, stichtingen, samenwerkingsverbanden en gebedshuizen kunnen gebruik maken van het energiefonds.

Het Energiefonds Wageningen bestaat sinds 2018 en is een regeling van de gemeente Wageningen. Diverse Wageningse bedrijven, winkeliers en sport- en cultuurinstellingen hebben reeds op succesvolle wijze gebruik gemaakt van het fonds. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het Energiefonds Wageningen? Neem contact op met fondsmanager Roy Ellenbroek via roy.ellenbroek@wageningen.nl, tel. 06 5469 6893.

Kijk hier voor meer informatie over het Energiefonds

Share This