De Wageningse Cultuurzomer gaat op 31 juli voor de vijfde keer van start.  Vier weken is er in Wageningen een breed aanbod van kunst, cultuur en kunnen mensen elkaar ontmoeten en samen genieten van wat onze stad te bieden heeft onder het motto ‘Samen maken, delen en beleven’. Het festival zet Wageningen op de kaart als stad waar altijd iets te doen is. Een stad met een centrum dat een bezoekje meer dan waard is. Kortom: het de cultuurzomer is citymarketing bij uitstek, immers een bruisende stad is van vitaal belang voor het Wageningse bedrijfsleven. De organisatoren hopen dan ook dat Wageningse ondernemers een steentje willen bijdragen aan het welslagen van het evenement.

De Wageningse Cultuurzomer 2023 trok met 17.000 bezoekers circa  70% meer publiek dan in 2022. De 23 organisaties en cultuurmakers organiseerden in totaal 115 evenementen in vier weken tijd. Dat zijn 17.000 bezoekers die de stad in al haar facetten leren kennen: winkels, horeca, theater en natuur. Bezoekers die, als we het samen goed doen, zullen willen terugkomen, hier willen wonen en hier willen werken.  Als ondernemers en organisatoren  samen de schouders onder het evenement zetten plukt iedereen straks de vruchten van een geslaagd evenement.

SPONSORPAKKETTEN
Binnen de sponsormogelijkheden zijn er verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Elk bedrijf  wordt hierin persoonlijk begeleid door de  sponsorcoördinator van de Cultuurzomer.  Alle sponsormogelijkheden vind je terug op de sponsorpagina van  www.wageningsecultuurzomer.nl

AANMELDEN
Sponsor worden? Neem direct contact op met sponsorcoördinator, Henske Stolk: wcz.sponsoring@gmail.com

Stichting Cultuurstad Wageningen is de overkoepelende en faciliterende organisatie die de Wageningse Cultuurzomer organiseert. De Wageningse Cultuurzomer wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Wageningen, Stimuleringsfonds Ondernemers Wageningen (SOW) en Proef Wageningen (City Marketing). 

www.wageningsecultuurzomer.nl
www.cultuurstadwageningen.nl
www.proefwageningen.nl

   

Share This