De organisatie Network Business Events  is gestart met de voorbereidingen voor het Business Event gemeente Wageningen. De derde editie van deze feestelijke avond gaat maandag 26 maart plaatsvinden. Naar verwachting zijn er weer veel ondernemers aanwezig om het programma bij te wonen. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekendgemaakt in diverse categorieën.

Vorig jaar namen Berend Tillema van Agroflux (Categorie Jonge Helden), Marc Arts van Greenfood50 B.V.  (Categorie Rabo Starter van het Jaar), Tom de Bont en Rozemarijn Nieuwland van het Heerenstraat Theater (Categorie Horeca & Detailhandel) en Edwin en Frank van Rennes  van de Van Rennes Groep (Categorie MKB & Grootzakelijk) een award mee naar huis.

Wie gaan er dit jaar met de Awards naar huis?
Ondernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en gevestigd zijn in de gemeente Wageningen kunnen worden voorgedragen als kandidaat. De voordracht moet voorzien zijn van een korte motivering. Voordrachten kunnen tot en met 1 december worden ingediend via de website van de organisatie, www.businesseventwageningen.nl. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Kijk voor meer informatie ook op www.facebook.com/businesseventwageningen.

Share This