Op zoek naar medewerkers? Dat is best een uitdaging in deze arbeidsmarkt. Daarom organiseert het Werkgevers Servicepunt (WSP) Regio FoodValley een Banenmarkt op donderdag 7 maart. Een avond waar ongeveer 25 bedrijven hun baankansen laten zien aan geïnteresseerden. Voor werkgevers een eenvoudige manier om in gesprek te gaan met potentiële werknemers.

Het WSP zet breed in: van baanwisselaars tot starters in de branche. Ze werven onder de werkzoekenden die bij hen bekend zijn, omdat ze een uitkering ontvangen. Ook inwoners en werkzoekenden worden uitgenodigd om langs te komen. Het WSP doet dit door middel van publicaties in de kranten, posters, billboards en flyers. Diploma’s zijn niet altijd nodig, nieuwe werknemers kunnen een vak waarschijnlijk leren op de werkvloer of via een traject waarbij het WSP kan helpen. Ga in gesprek met de werkzoekenden en kijk samen wat de mogelijkheden zijn.

De Banenmarkt wordt deze keer gehouden in de gemeente Renkum, Oosterbeek maar trekt dus zeker potentiële kandidaten uit Wageningen. Concreet is het WSP op zoek naar werkgevers die op zoek zijn naar medewerkers en fysiek aan deze avond willen bijdragen! Er is een beperkt aantal plekken als werkgever. Dus wees er snel bij.

Meer informatie of meteen meedoen? Laat het accountmanager Sylvie Taminy weten!

 

Share This