In 2018 bestaat Wageningen University & Research (WUR) 100 jaar. In de afgelopen eeuw heeft de organisatie, waarvan een groot deel is gevestigd in Wageningen, zich als wereldwijde expert bewezen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
<br>
Op 9 maart 2018 bestaat WUR 100 jaar en vanaf dat moment vinden verspreid over het gehele jaar diverse activiteiten plaats waarbij ook de stad Wageningen en haar ondernemers betrokken zijn. Aansluitend aan de oproep van Delia de Vreeze (WUR) ‘op de zeepkist’ bij het Wagenings Ondernemers Café op 7 juni, vindt u hieronder een korte samenvatting van enkele activiteiten die speciaal zijn gericht op Wageningse ondernemers en/of inwoners van de stad Wageningen.
<br>
Zo zal er op meerdere momenten een ‘zeepkist’ op de Markt worden geplaatst waarop wetenschappers van WUR met de aanwezige Wageningers in gesprek gaan over producten die door WUR ontwikkeld zijn. Ook zijn er plannen voor een grote festiviteit voor inwoners van Wageningen op de Markt. WUR organiseert dit graag samen met Wageningse ondernemers en roept hen op om hierover mee te denken dan wel bij te dragen.
<br>
Daarnaast vraagt WUR een aantal inwoners van Wageningen om op een zondagmiddag in 2018 hun huiskamer ter beschikking te stellen. Een wetenschapper van WUR houdt die middag een kort, aantrekkelijk en aansprekend exposé over zijn of haar vak voor geïnteresseerde stadsgenoten. Aanmeldingen hiervoor zijn zeer welkom! Ook wordt er een Bedrijvendag met de titel ‘Impact on Business’ georganiseerd waaraan zeker ook een rol voor ondernemers in de regio is toebedeeld. Ondernemers worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Share your story, support a project: we zijn allemaal ‘Wageningers’. Voor vier projecten van 100 years WUR vraagt het Universiteitsfonds: share your story, support a project. Doe mee, er is vast een project bij dat u aanspreekt, of deel uw verhaal over Wageningen en uw onderneming.
<br>
WUR ziet er naar uit om u te ontmoeten bij de activiteiten van het 100 years WUR-programma. Op de website zal binnenkort het volledige programma te vinden zijn. WUR is benieuwd of u als ondernemer belangstelling heeft om bij te dragen aan het programma. Neem voor meer informatie of aanmeldingen contact op met 100years@wur.nl.​

Share This